Zorgappartementen De Ambachtsschool opgeleverd

De 26 luxe zorgappartementen van De Ambachtsschool, ook wel ‘Huize Roosdael’ genoemd, zijn vrijdag 1 februari 2019 opgeleverd. Het betreft het oostelijke deel van de voormalige LTS, het Da Vinci College. Naast de verschillende appartementen zijn er ook gezamenlijke ruimten, zoals een grote eetzaal met keuken. De afwerking van de overige 24 verkoopwoningen van de eerste fase is in volle gang.

Start Verkoop De Ambachtshoven

Het is zover……na de succesvolle verkoop van De Ambachtsschool in Roosendaal start de verkoop van de tweede fase: De Ambachtshoven. In dit unieke nieuwbouwproject, omgeven door groene hoven, geniet u van modern comfort op een karaktervolle locatie.

In De Ambachtshoven verrijzen 29 eengezinswoningen, 4 twee-onder-een-kapwoningen en 11 appartementen. Stuk voor stuk comfortabele, ruim opgezette woningen met een privé buitenruimte in de vorm van een tuin, balkon of terras. Elke woning of appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen op een afgesloten parkeerterrein.

Verkoopdag
De start verkoop van De Ambachtshoven is op zaterdag 2 februari a.s. van 11.00 – 14.00 uur.
Verkooplocatie is Sieben Recreatie aan De Stok 4 in Roosendaal.

Er zijn meerdere makelaars en projectontwikkelaars aanwezig om vragen te beantwoorden of een nadere toelichting te geven. De woningplattegronden zijn op groot formaat te bekijken. Er liggen flyers en prijslijsten klaar welke u kunt meenemen.

Indien u een vervolggesprek wenst met een van de makelaars, ontvangt u zaterdag een inschrijfformulier. Dit formulier dient u uiterlijk 8 februari voor 12.00 uur bij een van de makelaars in te leveren of per e-mail toe te sturen. U ontvangt een bevestiging, dat wij uw inschrijving hebben ontvangen. 

Betrokken makelaars zijn:
– Bob van Dijk Makelaardij
– De Rooy Makelaardij & Assurantiën B.V.
– Ludo van der Eijken Makelaardij o.g.

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op: www.ambachtshoven.nl

Kerstsluiting

Zomervakantie!

Impressie verkoopdag fase 1 van de Ambachtsschool

Verkoopdag 9 juni 2018!

BVR’s eerste vlog: een kijkje in De Ambachtsschool in Roosendaal!

Het is zover……..bouwvoorbereiding ‘De Ambachtsschool’ gestart!

Enkele weken geleden is BVR Bouw gestart met de bouwvoorbereidingen aan de Laan van Henegouwen. De bouwketen zijn bemand met de uitvoering en werkvoorbereiding. De sloopwerkzaamheden bestaan voor de Ambachtsschool voornamelijk uit het strippen van het pand. Op het achtergelegen terrein, de voormalige werkplaatsen van het Da Vinci College, zijn inmiddels de saneringen ook gaande. Binnen enkele weken worden de bestaande werkplaatsen en aula geheel gesloopt. Aan de voorzijde zijn de gevelsteigers geplaatst om te starten met de gevelreiniging en uiteindelijk om alle raamkozijnen te vervangen voor nieuwe geïsoleerde aluminium kozijnen.

In het project komen naast de particuliere eengezinswoningen en appartementen ook 26 zorgappartementen gelegen aan de zijde van supermarkt Dirk van den Broek. Compartijn is de zorgverlener voor het te transformeren deel “Huize Roosdael”. Het betreft luxe kleinschalige woonzorg voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Eind van dit jaar is de oplevering gepland voor dit zorgdeel.

De verkoop van Fase I verloopt voorspoedig. Inmiddels zijn alle appartementen en eengezinswoningen verkocht onder voorbehoud. Er zijn nog enkele maisonnette woningen en penthouse beschikbaar.

Fase II, De Ambachtshoven, is nog volop in ontwikkeling waarbij de verkoop eind 2018 / begin 2019 gepland staat. Zodra hierover meer bekend is, wordt dit via een nieuwe nieuwsbrief op deze site kenbaar gemaakt. mocht u interesse hebben, neem gerust contact op met één van de makelaars.

 

Lees meer

Fijne feestdagen!

Succesvolle start verkoop ‘De Ambachtsschool’

 

Zaterdag 25 november 2017 is de verkoop (fase 1) van de appartementen en woningen van De Ambachtsschool aan de Laan van Henegouwen 16 in Roosendaal van start gegaan. Van 10.00 tot 14.00 uur hebben circa 250 belangstellenden de verkoopdag bezocht. In de gymzaal van de voormalige ambachtsschool konden geïnteresseerden alle details van dit prachtige project bekijken en zich door aanwezige makelaars en projectontwikkelaars laten informeren.